Roohin Osmani: “100 procent resultaat garantie”

Bergen op Zoom – Commitment is één van de speerpunten van Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom. Acht vragen aan Roohin Osmani van het bedrijf in Bergen op Zoom. “100 procent resultaat garantie”

Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom is opgericht in 2017 en bestaat dit jaar dus 3 jaar. Het gezicht achter het bedrijf is de 28-jarige eigenaar Roohin Osmani. Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom richt zich lokaal op particulieren en bedrijven.

Kunt u uitleggen wat Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom doet?

”Personal Fitness Nederland is een dynamisch en energiek bedrijf dat passie heeft voor sporten, bewegen en gezondheid. Iedereen die graag gezonder wil gaan leven, een aantal kilo wil afvallen of een bepaalde gedragsverandering wil realiseren, is bij ons aan het juiste adres. Wat iemand zijn doelstellingen ook is, met het team van Personal Fitness Nederland doen wij er alles aan om samen met de klant deze doelen te bereiken en te behouden. ”

Wat was voor u de motivatie om in 2017 het bedrijf Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom op te richten?

”Ik heb voorheen 8 jaar in diverse sportscholen gewerkt. Ik merkte dat meer dan 60 procent van de klanten geen motivatie, of de juiste kennis hadden om hun doelen te behalen. En wanneer de doelstelling toch behaald werd, vielen zij terug in hun oude gedragspatroon. Bij een sportschool kon ik mijn ideeën niet uitwerken om ook deze doelgroep te kunnen helpen. Ik zag een advertentie van Personal Fitness Nederland voorbij komen. Bij het doorklikken merkte ik dat onze missie en visie precies overeenkomen. Dus ben ik gaan samenwerken met Personal Fitness Nederland. Binnen een half jaar ging het al super goed! Ondertussen heb ik al een tweede vestiging samen met Tamim Mahboubzada in Antwerpen”

Waarom is commitment een speerpunt binnen het bedrijf?

”Persoonlijke commitment van de coach die de leden op weg helpen naar hun geluk”

Wat is verder een belangrijk speerpunt van Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom en waarom?

”Resultaatgericht. Samen maken we een gericht en concreet plan, met de doelen van de klanten als einddoel”

Wat zijn uw belangrijkste drijfveer?

”Mijn missie is om positieve invloed uit te oefenen op het geluk en de vitaliteit van mensen. Deze positieve invloed zal bijdragen aan een prettigere samenleving”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor u uit?

”Bij ons ziet elke dag natuurlijk anders uit. Wij zijn hele dag bereikbaar voor onze leden. Wij coachen dagelijks ons leden om hun doelstellingen te behalen, dit kan een fysieke training zijn of mental coaching. Dagelijkse administratie bijhouden. voedingsschema’s opstellen. Daarnaast zijn we wekelijks bezig om ons eigen kennis te verbreden. Ik werk gemiddeld 50 tot 60 uur per week. ”

Zou je een project kunnen noemen waar je trots op bent?

”Ik kan niet specifiek 1 project opnoemen. Elk lid wie zijn doelstelling behaald maakt mij een trotse coach. ”

Waar staat Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom over vijf jaar wat u betreft?

”Over 5 jaar heb ik in totaal 3 vestigingen (nog 1 erbij dus), ga ik minder leden coachen, meer medewerkers coachen en minimaal 0.1 procent van Nederland geholpen aan hun doelstellingen”

Voor meer informatie over Personal Fitness Nederland – Bergen op Zoom kijkt u op https://www.personalfitnessboz.nl.