Sophia Wilhelmina schrijft boek over Hoe het is om met de ziekte PTSS en overprikkeling te moeten leven

RIJSWIJK – Sophia Wilhelmina schreef een boek: “Mijn leven met PTSS”. In het boek vertelt ze hoe het is om met de ziekte PTSS te moeten leven. Wat de gevolgen zijn en de mogelijke therapieën. Het boek is nu verkrijgbaar.

Sophia Wilhelmina (33) kreeg jaren geleden het idee om een boek te schrijven. Zij voegde de daad bij het woord en kroop in de pen. Na jaren schrijven is het boek ‘Mijn leven met PTSS’ nu een feit. Het is een boek geworden van 251 pagina’s.

De publicatie past het best in het genre gezondheid, ziekte en psychologie. “Mijn leven met PTSS” is het eerste boek van Sophia Wilhelmina. Zij heeft dit boek geschreven, omdat ze informatie miste hoe het is om met PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) te leven.

Sophia kon amper wat vinden over PTSS. Wat zij vond was vooral het medische aspect zoals symptomen lijstjes en dat je naar de huisarts moet stappen. Zij zocht naar informatie over wat het is om PTSS te hebben en wat voor invloed dat op je leven heeft. Daarom heeft ze dit boek geschreven.

Een vriend van haar stuurde een artikel, waarin anderen in het kort vertelde over hun leven met PTSS en wat voor invloed dat heeft op hun dagelijks leven. Dat gaf zoveel steun en herkenning en maakte zoveel dingen duidelijker. 

Dat heeft er mede voor gezorgd dat Sophia dit boek is gaan schrijven. Zij hoopt dat ze anderen kan helpen met haar boek. Het boek gaat over haar leven met de ziekte PTSS (Post Traumatisch Stress Stoornis) en overprikkeling.

Hoe het is om met PTSS te moeten leven. Waar ze tegenaan loopt op haar weg naar herstel met alle ups en downs. Wat de gevolgen zijn en de mogelijk therapieën die je kunnen helpen, komen aan bod.

Sophia heeft het boek in stukken opgesplitst, zodat dingen makkelijk op te zoeken zijn. Voorin het boek staat de korte versie, zodat de mensen met PTSS het ook kunnen lezen. Daarna komt de uitgebreide versie en als afsluiter het praktische gedeelte met tips en eventuele alternatieve therapieën.

Sophia Wilhelmina heeft het geschreven voor diegene die PTSS hebben, maar ook voor hun familie en vrienden. Zij wil hen graag een hart onder de riem steken. ”Mijn leven met PTSS” is te koop via internet.  Wil je het boek aanschaffen? Kijk dan op: mijnbestseller.nlbol.com of bij andere online boekenwinkels.

Het boek is verkrijgbaar als hardcover, paperback en e-book. Tevens ook in het Engels verkrijgbaar met de titel: “My life with PTSD”

Dit persbericht is aangepast door de auteur.