Damin: “It’s your time to shine.”

Den Haag – Eén van de speerpunten van Classy Hair is Hoge kwaliteit. Waarom dat zo belangrijk is en wat de toekomstplannen met het bedrijf zijn, vragen we aan Damin. “It’s your time to shine.”

Classy Hair is opgericht in 2021. Het gezicht achter het bedrijf is de 17-jarige eigenaar Damin. Classy Hair richt zich landelijk op particulieren.

Gevraagd naar de bedrijfsactiviteiten van Classy Hair antwoord de eigenaar: ”We maken haar producten voor hem en haar. We zijn gespecialiseerde in natuurlijke wax. Onze producten worden gemaakt van natuurlijke middelen. Daarnaast verkopen wij ook 100% natuurlijke castorolie om uw haren uitermate gezond te houden. ”

Damin richtte het bedrijf op in 2021. ”Wij geloven dat we tegenwoordig allemaal verschillende soorten voorkeuren hebben in schoonheids- en haarproducten.
Maar wat zijn eigenlijk de belangrijkste voordelen van een product? Classy hair heeft deze wensen onderzocht en een geheel nieuw haarstylingconcept bedacht. Wij geloven in een VEGAN EN WREEDVRIJE levensstijl!”

Eén van de belangrijkste dingen binnen het bedrijf vindt hij Hoge kwaliteit. ”Omdat wij niet bezuinigd hebben op onze producten. ”

Een ander belangrijk speerpunt van Classy Hair is Lage prijs. “Wij willen ons onderscheiden ”, aldus Damin.

Welke drijfveer hij heeft om zich dag in dag uit als eigenaar in te zetten voor ? ”Mijn belangrijkste drijfveer is de behoefte om mensen te helpen. ”

Gevraagd naar de toekomstplannen of dromen voor het bedrijf zegt hij: ”We willen uiteindelijk dat onze producten te verkrijgen zijn in alle winkels van Nederland. ” Meer informatie over is te vinden op: http://www.classyhair.nl.