Belastingdienst sluit raamovereenkomst inhuur ICT-professionals met Between

De Belastingdienst heeft Between Staffing, als een van de tien gegunde opdrachtnemers, gekozen voor de inhuur van ICT-professionals. De intermediair is vanaf 1 januari 2022 verantwoordelijk voor het inbrengen van kennis en kunde, het leveren van extra capaciteit aan veranderopgaves en/of het ondersteunen bij de (tijdelijke) vervanging van capaciteit. Het vierjarig contract heeft een geschatte waarde van €150 miljoen per jaar.

Behoefte aan externe ICT-capaciteit


De Belastingdienst draagt bij aan een financieel gezond Nederland. Dat doet zij door eerlijk en zorgvuldig belasting te heffen en te innen en toeslagen uit te keren. De Belastingdienst wordt daarbij ondersteund door de IV-organisatie door het leveren van IT-functionaliteit bij de uitvoering van (alle) processen. De IV-organisatie streeft ernaar een adaptieve en wendbare organisatie te zijn voor medewerkers, burgers en bedrijven met duurzaam inzetbare, professionele medewerkers. Daarnaast wenst het de continuïteit – nu en in de toekomst – te waarborgen en een voorspelbare en transparante organisatie te zijn.

Om de realisatie van deze visie mogelijk te maken, doet de Belastingdienst beroep op tien dienstverleners, waaronder Between Staffing. Via minicompetities wordt bepaald wie bij de verschillende opdrachten ICT-professionals mag leveren. De meest gevraagde functieprofielen zijn gericht op Testmanagement, Systeem en Applicatieontwikkeling, Infrastructuurmanagement, Gebruikersondersteuning en Architectuur.

Waardevol ecosysteem

Between Staffing werkt voor deze raamovereenkomst samen met onderaannemers Accenture, You Get, IT Topdogs, Quintor, CoreBase, Next Ventures, NSX – Normalized Systems, Smart-ICT, Technology Management and Network Services, Isatis Business Solutions, Quest4, Novadoc ECM, PW Consulting, Grey Matter Matters, Praegus, Praegus Connect, Rubicon en Valori Quality Assurance & Testing.

Gerjan Bomhof, account director Between Staffing, is trots op deze bijzondere combinatie van partijen die een gezamenlijke effort doen in het leveren van kwalitatief hoogstaande ICT-professionals. “Wij ontlenen onze succesvolle dienstverlening aan een ecosysteem van toeleveranciers en zzp’ers. Binnen de schaarste in de markt slaan we graag de handen ineen met partners om de Belastingdienst te allen tijde optimaal te bedienen.”