Seeders slaat vleugels uit naar Polen en Denemarken

Online marketing agency Seeders breidt opnieuw uit. Ditmaal met twee nieuwe internationale vestigingen in Polen en Denemarken. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in SEO, SEA en linkbuilding, ziet grote mogelijkheden in beide landen. Het van origine Zwolse bedrijf opende eerder al vestigingen in Amsterdam, België en Duitsland.

Vliegende start
De nieuwe vestigingen komen niet uit de lucht vallen. Seeders is al een tijd bezig om internationaal uit te breiden. Eerder dit jaar opende Seeders vestigingen in Düsseldorf en Antwerpen. Het online marketing agency is al jaren actief in Polen en Denemarken, maar heeft hier nu ook kantoren in de landen geopend van waaruit gewerkt zal worden aan de online zichtbaarheid van zowel internationale als Poolse en Deense bedrijven.      

Monika Englicht (Polen) en Sara Salim (Denemarken) zullen de functie van managing director gaan vervullen. Zij gaan allebei lokaal een team van specialisten opbouwen. Englicht en Salim hebben beiden ruime ervaring op het gebied van ondernemen, consultancy en online marketing.

Unieke strategie 
‘We hebben al jaren lokale en internationale klanten die we in de Poolse en Deense markt bedienen,’ zegt Dennis Akkerman, eigenaar van Seeders. ‘Daarnaast willen we vanuit beide landen een regionale rol vervullen. Voor Denemarken is dat klanten in Scandinavië bedienen en voor Polen de Oost-Europese markt. Het hebben van teams met lokale specialisten past bij de visie die we hebben om als ‘one stop shop’ de Europese markt te kunnen bedienen. Met lokale specialisten weten we precies welke unieke strategie we in welke landen nodig hebben. Ook bouwen we aan contacten met lokale media en publishers. Het bedrijf heeft daarnaast ook als doel Digital PR, dat nog vrij onbekend is in Polen en Denemarken, op de kaart te gaan zetten.’  

Als het aan Akkerman ligt zijn dit niet de laatste internationale vestigingen van het bedrijf en hij is dan ook aan het kijken naar meer mogelijkheden in het buitenland. Phil Kropp, die eerder dit jaar aantrad als chairman van Seeders, juicht Akkermans plannen toe. ‘Seeders is een snel groeiend bedrijf dat snel stappen kan maken. Een internationale uitrol is een goede kans om snel vooruitgang te boeken,’ aldus Kropp.