Maaike Krimpenfort: “Beelden gemaakt met passie en gedrevenheid maar zeker ook gewoon net iets anders.”

Bergen op Zoom – Wederzijds vertrouwen vind ik heel belangrijk is één van de speerpunten van Fotografie Maaike Krimpenfort. Acht vragen aan Maaike Krimpenfort van het bedrijf in Bergen op Zoom. “ beelden gemaakt met passie en gedrevenheid maar zeker ook gewoon net iets anders.”

Fotografie Maaike Krimpenfort is opgericht in 2015 en bestaat dit jaar dus 5 jaar. Het gezicht achter het bedrijf is de 55-jarige eigenaar Maaike Krimpenfort. Fotografie Maaike Krimpenfort richt zich landelijk op particulieren en bedrijven.

Kunt u uitleggen wat Fotografie Maaike Krimpenfort doet?

”Fotografie Maaike Krimpenfort legt beelden vast door Fotografie en lucht fotografie en lucht video. ”

Wat was voor u de motivatie om in 2015 het bedrijf Fotografie Maaike Krimpenfort op te richten?

”Passie en enthousiasme. Zeker ook een grote hobby.”

Waarom is wederzijds vertrouwen vind ik heel belangrijk een speerpunt binnen het bedrijf?

”Het woord spreekt voor zich vertrouwen naar je klanten ”

Wat is verder een belangrijk speerpunt van Fotografie Maaike Krimpenfort en waarom?

”Service. Graag zet ik een stapje meer voor mijn klanten”

Wat zijn uw belangrijkste drijfveer?

”In vrijheid en creativiteit een goed product met elkaar maken.”

Hoe ziet een gemiddelde werkdag er voor u uit?

”Wanneer ik een fotoreportage gepland heb, heb ik zeker dit ook thuis goed voorbereid. Op de dag van de afspraak pak ik mijn spullen en ga naar mijn afspraak. In de voor gesprekken met de klant weet ik precies de opdracht. Natuurlijk maak ik afspraken om het product zo snel mogelijk aan de klant te laten zien.”

Zou je een project kunnen noemen waar je trots op bent?

”Hoe groot of klein de opdracht ook is ik ben altijd trots op mijn product en sta voor de volle 200% achter mijn product die ik aflever. De klant is en blijft speciaal.
Een trouwfeest of een luchtfoto zijn speciaal, maar juist een portret voor een klant is juist zo speciaal het contract en de klik met de klant is juist zo leuk.”

Waar staat Fotografie Maaike Krimpenfort over vijf jaar wat u betreft?

”Ik sta over vijf jaar zoals nu nog steeds achter mijn producten met de zelfde passie.”

Voor meer informatie over Fotografie Maaike Krimpenfort kijkt u op https://www.maaikekrimpenfort.nl.