Testimonials

Al voor de officiële lancering van NewsMarker hebben we al enkele mooie successen geboekt, die we graag toelichten op deze pagina. Heeft uw gegenereerde persbericht ook de media gehaald? We zouden het leuk vinden als je het met ons deelt.

Babykleding ruilbeurs

Voor de eerste editie van een nieuw evenement voor moeders van jonge kinderen, verzorgde een NewsMarker i.s.m. een freelance mediamaker de publiciteit. Er werd een persbericht en een persfoto gemaakt. Deze werden verzonden naar diverse lokale media. Het bericht werd gepubliceerd op meerdere nieuwssites, in twee lokale kranten en een lokale krant. Ook werden de organisators uitgenodigd bij een talkshow naar aanleiding van het NewsMaker-persbericht. Het resultaat was dus overweldigend en het evenement werd druk bezocht.

Benefiet hondensport-evenement

Voor een benefiet hondensport evenement wordt geld opgehaald voor het Sophia kinderziekenhuis. We hielpen de organisatie met een op maat gemaakt persbericht en het verzenden ervan. Het werd geplaatst op nieuwssites, in kranten (o.a. voorpagina) en naar aanleiding van het bericht werd de initiatiefnemer uitgenodigd voor een televisie-uitzending.